autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Bezele

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
4-5 albusuri, 250 g zahar pudra, 250 g alune

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat cu telul mixerului, pina se obtine o spuma. Se continua amestecarea, adaugand zaharul, pana cand spuma se intareste. Se adauga si alunele macinate.
Se tapeteaza o tava cu hartie alba, se unge cu un strat subtire de unt si se pun gramajoare din compozitie, de marimea unei nuci, distantate intre ele.
Se da tava la cuptor, la foc slab, pana cand se intaresc bezelele fara sa se ingalbeneasca.
Se lasa in tava sa se raceasca, bezelele se scot numai dupa ce au ajuns la temperatura camerei
Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bezele cu esenta de cafea

Bezele cu esenta de cafea

Mixati albusurile spuma cu un praf de sare si cu zeama de lamaie Cand albusurile incep sa se intareasca,

1 vot    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Bezele

Bezele

Albusele tinute la temperature camerei, le batem bine, bine cu zaharul tos, cand compozitia este

14 voturi    12 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4-5 albusuri
  • 250 g zahar pudra
  • 250 g alune

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi cu branza dulce si potisa Gogosi cu branza dulce si potisa

Se pune branza dulce intr-un vas; peste ea se adauga laptele dulce, potisa in amestec cu faina, sare, esenta, oul si se omogenizeaza

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Ciambelle- Gogosi italiene Ciambelle- Gogosi italiene

Pentru reusita acestor gogosi italiene, este foarte important sa se respecte modul de pregatire al aluatului si al felului de framantare. In

0 voturi    0 comentarii
2h 45 min
Dulciuri diverse
Poale-n brâu