autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Bezele

Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nedelcu cristina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 iunie 2009

Ingrediente
4-5 albusuri, 250 g zahar pudra, 250 g alune

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Albusurile se bat cu telul mixerului, pina se obtine o spuma. Se continua amestecarea, adaugand zaharul, pana cand spuma se intareste. Se adauga si alunele macinate.
Se tapeteaza o tava cu hartie alba, se unge cu un strat subtire de unt si se pun gramajoare din compozitie, de marimea unei nuci, distantate intre ele.
Se da tava la cuptor, la foc slab, pana cand se intaresc bezelele fara sa se ingalbeneasca.
Se lasa in tava sa se raceasca, bezelele se scot numai dupa ce au ajuns la temperatura camerei
Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bezele colorate

Bezele colorate

Incigem cuptorul la temperatura mica spre medie. Pregatim un vas adanc din sticla sau metal, nu

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Bezele cu nucă

Bezele cu nucă

Amestecaţi albuşurile cu mixerul până veţi putea ţine castronul deasupra capului, iar

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4-5 albusuri
  • 250 g zahar pudra
  • 250 g alune

Raporteaza reteta

Retete
de nedelcu cristina
Creveti cu orez

Creveti cu orez

Se lasa crevetii sa se decongeleze. Se incinge uleiul intr-un wok. Se adauga ceapa rosie, legumele

9 voturi    6 comentarii
15 min
Retete vegetariene
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Praline Tiramisu