autor:

Andreea Constantina Manciu

» » Dulciuri diverse

Bezele

Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Andreea Constantina Manciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 iunie 2009

Ingrediente
- 6 linguri de zahar, - 2 albusuri, - un pliculet zahar vanilat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se bat bine albusurile pana se intaresc, apoi se adauga cate putin zaharul si zaharul vanilat si se bat in continuare.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt se pun bezele , carora li se da forma fie cu o lingura, fie cu un cornet si se introduc la cuptor la foc mic
Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bezele perfecte

Bezele perfecte

1. Se incinge cuptorul la 130⁰C.Se tapeaza 2 tavi cu foaie de copt.Se aseaza albusurile intr-un

51 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Spume si creme dulci
Bezele cu nuca de cocos

Bezele cu nuca de cocos

1. Punem albusurile intr-un vas si le mixam cu sarea pana cand spuma formeaza creste moi. 2. Adaugam

7 voturi    1 comentariu
40 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Florin Flavius Florea , 23 noiembrie 2013

    am facut sunt delicioase

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Bun,bun,bun...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2010

    Delicioase...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • - 6 linguri de zahar
  • - 2 albusuri
  • - un pliculet zahar vanilat

Raporteaza reteta

Retete
de Andreea Constantina Manciu
PUI CU VIN

PUI CU VIN

1.Se taie sunculita sau kaiserul feliute(daca este afumat se va opari 2-3 minute) si se caleste 2.Peste

25 voturi    23 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu carne
SARMALE

SARMALE

1.Adaugam peste carne condimentele pentru sarmale,ouale, orezul, delikatul si amestecam. 2.Luam

16 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Spaghete cu carne tocata

Spaghete cu carne tocata

Se fierb spaghetele, cand sunt aproape fierte se adauga carnea tocata, se mai fierb vreo 15 minute,

8 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

valentina ionita (Chef de cuisine)

Bun,bun,bun...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Chec cu banane