Albusurile se bat cu telul mixerului, pina se obtine o spuma. Se continua amestecarea, adaugand zaharul si cafeaua solubila, pana cand spuma se intareste.
Se tapeteaza o tava cu hartie alba, se unge cu un strat subtire de unt si se pun gramajoare din compozitie, de marimea unei nuci, distantate intre ele.
Se da tava la cuptor, la foc slab, pana cand se intaresc bezelele fara sa se ingalbeneasca.
Se lasa in tava sa se raceasca, bezelele se scot numai dupa ce au ajuns la temperatura camerei.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii