autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

BEZELE CU CIOCOLATA

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
2 albusuri, putina sare, 175 g zahar, 2 lingurite scortisoara ( una ptr. albusuri), dulceata de preferinta ( eu folosesc de visine, ca e mai acrisoara ), ciocolata amaruie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Albusul se bate cu zaharul , se adauga scortisoara . Se pun moturi pe hirtie de pergament. Se da la cuptor la 120°C si se lasa ca. 1 ora sa se usuce . Cind sunt gata si reci se lipesc cite doua cu dulceata ! Se topeste ciocolata ........se adauga restul de scortisoara . Se inmoaie bezelele in ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "BEZELE CU CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bezele cu ciocolata

Bezele cu ciocolata

Bate albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adauga treptat zaharul si bate pana cand se intareste

1 vot    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Bezele cu fulgi de ciocolata si nuca

Bezele cu fulgi de ciocolata si nuca

Se pun albusurile intr-un castron si se lasa la temperatura camerei cel putin 30 de minute. Se bat

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 albusuri
  • putina sare
  • 175 g zahar
  • 2 lingurite scortisoara ( una ptr. albusuri)
  • dulceata de preferinta ( eu folosesc de visine
  • ca e mai acrisoara )
  • ciocolata amaruie

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    2 comentarii
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

6 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Branzoici