autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

BEZELE CU CIOCOLATA

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
2 albusuri, putina sare, 175 g zahar, 2 lingurite scortisoara ( una ptr. albusuri), dulceata de preferinta ( eu folosesc de visine, ca e mai acrisoara ), ciocolata amaruie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Albusul se bate cu zaharul , se adauga scortisoara . Se pun moturi pe hirtie de pergament. Se da la cuptor la 120°C si se lasa ca. 1 ora sa se usuce . Cind sunt gata si reci se lipesc cite doua cu dulceata ! Se topeste ciocolata ........se adauga restul de scortisoara . Se inmoaie bezelele in ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "BEZELE CU CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bezele cu ciocolata

Bezele cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 130⁰C.Se tapeaza 2 tavi cu foaie de copt.Se aseaza albusurile intr-un vas

14 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Spume si creme dulci
Bezele cu ciocolata

Bezele cu ciocolata

Bate albusurile spuma tare cu un praf de sare. Adauga treptat zaharul si bate pana cand se intareste

1 vot    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 albusuri
  • putina sare
  • 175 g zahar
  • 2 lingurite scortisoara ( una ptr. albusuri)
  • dulceata de preferinta ( eu folosesc de visine
  • ca e mai acrisoara )
  • ciocolata amaruie

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    1 comentariu
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

6 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

1 vot    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Fursecuri asortate pentru Mos Craciun