autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

BEZELE CU CIOCOLATA

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
2 albusuri, putina sare, 175 g zahar, 2 lingurite scortisoara ( una ptr. albusuri), dulceata de preferinta ( eu folosesc de visine, ca e mai acrisoara ), ciocolata amaruie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Albusul se bate cu zaharul , se adauga scortisoara . Se pun moturi pe hirtie de pergament. Se da la cuptor la 120°C si se lasa ca. 1 ora sa se usuce . Cind sunt gata si reci se lipesc cite doua cu dulceata ! Se topeste ciocolata ........se adauga restul de scortisoara . Se inmoaie bezelele in ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "BEZELE CU CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Bezele cu fulgi de ciocolata si nuca

Bezele cu fulgi de ciocolata si nuca

Se pun albusurile intr-un castron si se lasa la temperatura camerei cel putin 30 de minute. Se bat

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Inimioare inteligente cu ciocolata alba si bezele

Inimioare inteligente cu ciocolata alba si bezele

Se separa albusul de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare, apoi cu 6 linguri de

1 vot    2 comentarii
45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 albusuri
  • putina sare
  • 175 g zahar
  • 2 lingurite scortisoara ( una ptr. albusuri)
  • dulceata de preferinta ( eu folosesc de visine
  • ca e mai acrisoara )
  • ciocolata amaruie

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    2 comentarii
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

6 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu crusta de mac, crema de mascarpone si bezea