autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

BEZELE CU CIOCOLATA

Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: PETRUTA CARMEN JAVLA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 mai 2008

Ingrediente
2 albusuri, putina sare, 175 g zahar, 2 lingurite scortisoara ( una ptr. albusuri), dulceata de preferinta ( eu folosesc de visine, ca e mai acrisoara ), ciocolata amaruie

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Albusul se bate cu zaharul , se adauga scortisoara . Se pun moturi pe hirtie de pergament. Se da la cuptor la 120°C si se lasa ca. 1 ora sa se usuce . Cind sunt gata si reci se lipesc cite doua cu dulceata ! Se topeste ciocolata ........se adauga restul de scortisoara . Se inmoaie bezelele in ciocolata
Daca ti-a placut reteta noastra "BEZELE CU CIOCOLATA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Inimioare inteligente cu ciocolata alba si bezele

Inimioare inteligente cu ciocolata alba si bezele

Se separa albusul de galbenusuri. Albusurile se mixeaza cu un praf de sare, apoi cu 6 linguri de

1 vot    2 comentarii
45 min
Prajituri
Bezele cu ciocolata

Bezele cu ciocolata

Se incinge cuptorul la 130⁰C.Se tapeaza 2 tavi cu foaie de copt.Se aseaza albusurile intr-un vas

17 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Spume si creme dulci

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 31 %
289.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 2 albusuri
  • putina sare
  • 175 g zahar
  • 2 lingurite scortisoara ( una ptr. albusuri)
  • dulceata de preferinta ( eu folosesc de visine
  • ca e mai acrisoara )
  • ciocolata amaruie

Raporteaza reteta

Retete
de PETRUTA CARMEN JAVLA
CHEC BRAN

CHEC BRAN

Se bate albusul spuma tare. se face siropul din zahar si apa si se toarna fierbinte peste albusul

7 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

TORT DIPOLMAT CU FRUCTE EXOTICE

Blatul: Se freaca galbenusurile cu zaharul pana ce-si dubleaza volumul si se albesc,apoi se adauga

6 voturi    2 comentarii
24h
Torturi
spuma de fructe

spuma de fructe

Fructele coapte bine se curata foarte bine de frunze si se spala in strecuratoare, la un jet de apa

7 voturi    3 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Sarlota cu fructe