Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul si zeama de lamaie deodata,se trece apoi vasul pe un alt vas cu apa clocotita si se mai bate inca 8-10 minute. Se adauga apoi nucile amestecand usor de jos in sus,se aduna compozitia si nu se mai amesteca deloc.Se pregateste tava unsa bine cu margarina se adauga apoi faina in 3-4 straturi.Se marcheaza apoi rondele cu un pahar.se ia apoi numai din marginile compozitiei cate 1/2 de lingura,se pun in tava si se dau la cutor 15-20 min.
Crema: galbenusurile se freaca cu zahar,se trece pe un vas cu apa clocotita,se adauga untul se amesteca pana se topeste,se adauga celelalte ingrediente si se amesteca pana se ingroasa.
La sfarsit se iau 2 bezele,se umple spatiul dintre ele si lateral cu crema si se trec prin nuca macinata

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii