Bezele cu crema (Sarah Bernhardt)

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 albusuri
  • 420grame zahat tos
  • 150 grame nuci macinate
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • .Pt crema:400-450 grame unt
  • 200-250 gramezahar
  • 6 galbenusuri
  • 50 grame cacao
  • 30 grame nescafe
  • 1 plic zahar vanilat
  • 200 grame nuci macinate(pt.decor)

Mod de preparare

Albusurile se bat spuma,se adauga zaharul si zeama de lamaie deodata,se trece apoi vasul pe un alt vas cu apa clocotita si se mai bate inca 8-10 minute. Se adauga apoi nucile amestecand usor de jos in sus,se aduna compozitia si nu se mai amesteca deloc.Se pregateste tava unsa bine cu margarina se adauga apoi faina in 3-4 straturi.Se marcheaza apoi rondele cu un pahar.se ia apoi numai din marginile compozitiei cate 1/2 de lingura,se pun in tava si se dau la cutor 15-20 min.

Crema: galbenusurile se freaca cu zahar,se trece pe un vas cu apa clocotita,se adauga untul se amesteca pana se topeste,se adauga celelalte ingrediente si se amesteca pana se ingroasa.

La sfarsit se iau 2 bezele,se umple spatiul dintre ele si lateral cu crema si se trec prin nuca macinata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise