Se bat albusurile spuma, se adauga zaharul treptat si praful de copt. Cand s-a obtinut o spuma tare, de culoare alb-argintie, atunci este gata, numai buna pentru a da forma bezelelor. Se tapeteaza o tava cu hartie de copt si se ia cu lingura din compozitie si se formeaza gramajoare pe hartia de copt.Se lasa ceva spatiu intre ele, caci vor creste la copt.
Se coc la foc mic 30-40 de minute, cu usa cuptorului intre-deschisa ca sa se usuce (nu trebuie sa se ingalbeneasca),apoi se iau de pe tava numai dupa ce s-au racit.
Se bate smantana pentru frisca, se adauga mascarpone, fructele, zaharul si vanilia si se unesc bezelele cu amestecul fructat.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii