autor:

alina

» » Mancaruri cu peste

Biban de mare la cuptor

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Ingrediente
Ingrediente: 4 bibani de mare, 2 cartofi, patrunjel, 2 catei de usturoi, sare, piper, rosii chery, ulei de masline, hartie de copt

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

15 voturi

Mod de preparare

Preparare: curatam si spalam bine pestele, il saram si piperam. cartofii ii taiem cubulete si ii amestecam cu patrunjelul si usturoiul tocat marunt. Luam pestele si umplem burta cu cartofi, il asezam pe o hartie de copt unsa cu ulei. Rosiile le taiem pe jumatate si le asezam deasupra pestelui. Inchidem bine hartia ca sa nu iese aburul la copt si dam la cuptor 25-30 de minute la 180°. Cand e copt il scoatem di cuptor si deschidem hartia cu atentie sa nu ne ardem....este delicios...pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Biban de mare la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Biban de mare, la cuptor, in crusta de sare si ierburi

Biban de mare, la cuptor, in crusta de sare si ierburi

Prima data trebuie spalati si curatati pestii. Dupa care se taie rozmarinul si salvia marunt. Peste

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Rechin cu legume la steamer

Rechin cu legume la steamer

Curatam si spalam zarzavaturile. Spalam in apa rece, feliile de rechin, le stergem cu servet absorbant

12 voturi    14 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Foarte frumos! O bunatate!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Super.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Un deliciu...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2009

      O bunatate.Ce pacat ca nu am putut decat prima poza sa o vad, pe celelalte doar le proceseaza,merg in gol si nu mai apare alta poza.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

15 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 bibani de mare
  • 2 cartofi
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper, rosii chery
  • ulei de masline
  • hartie de copt

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

23 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte frumos! O bunatate!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pastrav in crusta de pesmet