autor:

alina

» » Mancaruri cu peste

Biban de mare la cuptor

Autor: alina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: alina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 noiembrie 2009

Ingrediente
Ingrediente: 4 bibani de mare, 2 cartofi, patrunjel, 2 catei de usturoi, sare, piper, rosii chery, ulei de masline, hartie de copt

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

14 voturi

Mod de preparare

Preparare: curatam si spalam bine pestele, il saram si piperam. cartofii ii taiem cubulete si ii amestecam cu patrunjelul si usturoiul tocat marunt. Luam pestele si umplem burta cu cartofi, il asezam pe o hartie de copt unsa cu ulei. Rosiile le taiem pe jumatate si le asezam deasupra pestelui. Inchidem bine hartia ca sa nu iese aburul la copt si dam la cuptor 25-30 de minute la 180°. Cand e copt il scoatem di cuptor si deschidem hartia cu atentie sa nu ne ardem....este delicios...pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Biban de mare la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Biban de mare, la cuptor, in crusta de sare si ierburi

Biban de mare, la cuptor, in crusta de sare si ierburi

Prima data trebuie spalati si curatati pestii. Dupa care se taie rozmarinul si salvia marunt. Peste

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu peste
Creveti cu usturoi (reteta GoodFood)

Creveti cu usturoi (reteta GoodFood)

Gatitul propriu-zis dureaza intre 5 si 10 minute, dar dureaza mai mult curatatul crevetilor, mai

10 voturi    0 comentarii
10 min
Mancaruri cu peste

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

    Foarte frumos! O bunatate!

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 11 martie 2010

    Super.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Un deliciu...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 05 decembrie 2009

      O bunatate.Ce pacat ca nu am putut decat prima poza sa o vad, pe celelalte doar le proceseaza,merg in gol si nu mai apare alta poza.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

50 min

14 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente: 4 bibani de mare
  • 2 cartofi
  • patrunjel
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper, rosii chery
  • ulei de masline
  • hartie de copt

Raporteaza reteta

Retete
de alina
Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Tagliatelle cu creveti si dovlecel

Puneti intr-o tigaie cu ulei, usturoiul tocat sa se prajeasca putin. Taiati dovlecei felii prajitile

22 voturi    6 comentarii
40 min
Paste si pizza
Orata al forno

Orata al forno

Preparare: Se curata pestele si se spala bine cu apa, se usuca, se sareaza si pipereaza( afara si

14 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Paste cu fasoale boabe

Paste cu fasoale boabe

Preparare: se toaca marunt ceapa si costita. Intr-o oala se pune putin ulei si se frige costita cu

13 voturi    1 comentariu
50 min
Paste si pizza

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte frumos! O bunatate!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu peste

Crochete de peste cu 4 sosuri Crochete de peste cu 4 sosuri

Crochete de peste: Se curata pestele, se spala si se fierbe inabusit, cu sare si ceapa tocata marunt. Se prepara un sos alb facut din

1 vot    0 comentarii
30 min
Aperitive
Ardei grasi umpluti cu salata de peste Ardei grasi umpluti cu salata de peste

Taiem ardeii pe jumatate (pe verticala) pastrand coditele. Ii curatam de seminte si de nervuri,ii spalam si apoi ii stergem de apa. Intr-un

0 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
PAELLA