Biftec cu conopida

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1kg carne vita
  • 2-3 oua
  • 1 conopida nu prea mare
  • 200g branza de vaci
  • 70g smantana
  • sare
  • piper
  • 100g cascaval ras

Mod de preparare

Dai carnea prin masina de tocat,o amesteci cu 2 oua,sare,piper.Asezi intr-un vas termorezistent,uns cu ulei,carnea facuta rotunjoare ca mingile.De jur imprejur vei pune buchetele de conopida spalata si putin sarata.Deasupra torni branza amestecata cu smantana si alte 1-2 oua.In final se pune cascavalul ras.Se da la cuptor 40-45 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor