Dai carnea prin masina de tocat,o amesteci cu 2 oua,sare,piper.Asezi intr-un vas termorezistent,uns cu ulei,carnea facuta rotunjoare ca mingile.De jur imprejur vei pune buchetele de conopida spalata si putin sarata.Deasupra torni branza amestecata cu smantana si alte 1-2 oua.In final se pune cascavalul ras.Se da la cuptor 40-45 minute.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii