autor:

zana b.

» » Mancaruri cu carne

Biftec cu conopida

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2009

Ingrediente
1kg carne vita,2-3 oua,1 conopida nu prea mare,200g branza de vaci,70g smantana,sare,piper,100g cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

0 voturi

Mod de preparare

Dai carnea prin masina de tocat,o amesteci cu 2 oua,sare,piper.Asezi intr-un vas termorezistent,uns cu ulei,carnea facuta rotunjoare ca mingile.De jur imprejur vei pune buchetele de conopida spalata si putin sarata.Deasupra torni branza amestecata cu smantana si alte 1-2 oua.In final se pune cascavalul ras.Se da la cuptor 40-45 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biftec cu conopida" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Perisoare cu sos de usuroi

Perisoare cu sos de usuroi

Se prepara perisoarele din carne , ou, morcov ras ,ceapa rasa,sare si piper. Se pun sa se opareasca

4 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 42 %
239.99 lei
139.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

35 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1kg carne vita,2-3 oua,1 conopida nu prea mare,200g branza de vaci,70g smantana,sare,piper,100g cascaval ras

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Pui cu ciuperci si smantana