Reteta postata pe: 18 martie 2005
Mod de preparare
Biftecul se prepara numai din muschi fript la gratar. Se curata de pielite, se taie felii de 2 cm, se pun pe rind intr-un servet ud, care se stringe si se rasuceste in jurul carnii, astfel incit bucata sa fie prinsa si strinsa bine pentru a capata forma rotunda. Se poate da forma apasind usor cu ciocanul de lemn. Dupa ce se scoate din servet, se incinge bine gratarul, se unge cu o bucata de seu de vaca si se frige, dar cu atentie pentru a nu-l usca. Biftecul se frige in singe. Se serveste cu ciuperci preparate astfel: se curata ciupercile si se spala. Separat se inabusa ceapa taiata fin in unt, apoi se adauga ciupercile taiate feliute. Se pune sare, putin piper si se lasa sa scada Ciupercile se asaza peste biftec cind acesta este gata pentru servit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biftec la gratar cu ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Muschiuletul de porc se taie in 10 bucati,care se invelesc in bacon si se fixeaza cu scobitori.Se
Curcan cu lămâie:
Se ia o tavă care se tapetează cu hărtie de copt şi se prgăteşte punga
0 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate