autor:

autor

» » Mancaruri cu carne

Biftec tocat cu vin alb si lamiie

    Reteta postata pe: 18 martie 2005

Alte retete din aceeasi categorie
Reteta postata pe: 18 martie 2005

Ingrediente
½ kg pulpa de vita fara os, 125 gr. maduva, 1 lingura gris, 4 oua, 200 gr. miez de piine, ½ pahar lapte, 1 ceapa, sare, piper, nucsoara pisata, 200 gr. unt, ½ pahar cu vin alb, ½ lamiie, 4-5 linguri zeama de carne sau supa calda, patrunjel verde tocat, pireu de spanac

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Carnea se toaca, se amesteca cu maduva, sare, piper, nucsoara, gris, ouale, miezul de piine inmuiat in lapte si stors, ceapa taiata marunt si inabusita in unt. Se amesteca bine si se lasa sa stea la rece 1 ora. Din tocatura se fac chiftele de marime potrivita. Se pun in tigaie in unt fierbinte, se acopera si se prajesc 15 minute pe fiecare parte. Se asaza pe o farfurie calda. In grasimea ramasa se toarna vinul si zeama de carne. Se fierb impreuna. Se stoarce zeama de lamiie si se toarna sosul peste biftecuri. Se presara cu patrunjel verde.
Se serveste cu pireu de spanac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biftec tocat cu vin alb si lamiie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rulada de cartofi cu carne

Rulada de cartofi cu carne

Se fierb cartofii in coaja (20 minute), se curata, se zdrobesc cu furculita sau se dau prin masina

44 voturi    15 comentarii
1h 40 min
Mancaruri cu carne
FICATEI DE PASARE PANE

FICATEI DE PASARE PANE

Ficateii se spala si se zvanta bine.Apoi,se dau prin pesmet,prin ou batut amestecat cu sare, piper,

17 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • ½ kg pulpa de vita fara os
  • 125 gr. maduva
  • 1 lingura gris
  • 4 oua
  • 200 gr. miez de piine
  • ½ pahar lapte
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • nucsoara pisata
  • 200 gr. unt
  • ½ pahar cu vin alb
  • ½ lamiie
  • 4-5 linguri zeama de carne sau supa calda
  • patrunjel verde tocat
  • pireu de spanac

Raporteaza reteta

Retete
de Madgirl Madgirl
Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Ciorba de cartofi cu carnati afumati

Intr-o oala de 3l (de preferat teflonata) se pun carnatii taiati felii cat de subtiri posibil. Se

106 voturi    19 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Cotlete St. Prex (vitel)

Cotlete St. Prex (vitel)

Cotletele se bat usor, se pipereaza si se stropesc cu zeama de lamaie dupa care se dau prin faina,

4 voturi    3 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

62 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi Platou de toamna cu rulada de porc, mere, cartofi copti si muraturi

Se desface carnea de porc cu un cuţit pentru a-i mări suprafaţa de lucru, se bate un pic cu ciocănelul de şniţele, apoi se taie

0 voturi    0 comentarii
2h 15 min
Mancaruri cu carne
Pui exotic cu ulei de cocos Pui exotic cu ulei de cocos

Se amesteca boiaua dulce afumata cu sarea, turmericul, piperul mozaic proaspat macinat impreuna cu uleiul de cocos. Cu pasta obtinuta

0 voturi    0 comentarii
1h 25 min
Fripturi
Orez picant