Carnea se toaca, se amesteca cu maduva, sare, piper, nucsoara, gris, ouale, miezul de piine inmuiat in lapte si stors, ceapa taiata marunt si inabusita in unt. Se amesteca bine si se lasa sa stea la rece 1 ora. Din tocatura se fac chiftele de marime potrivita. Se pun in tigaie in unt fierbinte, se acopera si se prajesc 15 minute pe fiecare parte. Se asaza pe o farfurie calda. In grasimea ramasa se toarna vinul si zeama de carne. Se fierb impreuna. Se stoarce zeama de lamiie si se toarna sosul peste biftecuri. Se presara cu patrunjel verde.
Se serveste cu pireu de spanac.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii