autor:

Cely Snijec

» » Aperitive

Bile colorate

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 noiembrie 2009

Ingrediente
500 g branza de vaci proaspata, 3 linguri ulei, 50 g unt, sare, piper, 0 legatura marar, 30 g mac, 1/2 ardei rosu sau gogosar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

23 voturi

Mod de preparare

Mixezi branza cu untul, uleiul,piperul si sarea. Lasi compozitia la frigider pentru 1/2ora.
Modelezi bile pe care le treci prin : marar tocat fin, gogosar taiat marunt si prin mac. Asezi pe platou dupa imaginatie.Se poate folsi alta verdeta sau alte seminte,dupa placere.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bile colorate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Bile colorate cu rom

Bile colorate cu rom

Am zdrobit pandispanul si biscuitii, am adaugat margarina, cacao, zaharul pudra, coaja de mandarina,

20 voturi    11 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Mamaliga cu branza (Paturi)

Mamaliga cu branza (Paturi)

Se pune apa la fiert cu sare. Intre timp se taie feliute slanina si se prajeste. Apoi salamul se

6 voturi    6 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 31 iulie 2010

    Aspectuoase si foarte bune !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 aprilie 2010

    Si eu fac la diferite ocazii sunt tare gustoase si de efect.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

    Frumoase, imbietoare.

    • Fara foto

      Nora Iudita , 15 ianuarie 2010

      As sugera ca in locul gogosarului tocat marunt sa se utilizeze boia de ardei (iute sau dulce) este mult mai usor de lucrat cu ea.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 06 ianuarie 2010

      Trebuie sa fie foarte gustoase bilutele astea....

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 21 decembrie 2009

      Foarte frumos ! Felicitări!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 18 decembrie 2009

      aspectul e nemaipomenit! Felicitari!

    • Fara foto

      flori de piatra , 17 noiembrie 2009

      Ingenioase bilutele! O idee foarte buna.

    • Fara foto

      valentina ionita , 17 noiembrie 2009

      Arata grozav si in mod sigur preparatul final este o bunatate...

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

      Interesanta ideea ta.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 16 noiembrie 2009

      Arata super, buna ideea!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

23 voturi

Ingrediente

  • 500 g branza de vaci proaspata
  • 3 linguri ulei
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • 0 legatura marar
  • 30 g mac
  • 1/2 ardei rosu sau gogosar

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

constanta proca (Chef de cuisine)

Aspectuoase si foarte bune !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Buiurdi