Reteta postata pe: 20 aprilie 2009
Ingrediente
100 g alune razuite, 120 g nuca de cocos, 100 g unt, 100 g zahar pudra, 1 plic de zahar vanilat, 100 g ciocolata razuita, 4-5 linguri de rom
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Alunele razuite impreuna cu fulgii de nuca de cocos se coc usor apoi se racesc. Se freaca untul pina capata aspect spumos, apoi amestecind continuu se aduga zaharul, zaharul vanilat, ciocolata razuita si romul. In continuare se adauga alunele razuite si fulgii de cocos si se amesteca pina se obtine o masa uniforma. Din aceasta compozitie se formeaza mici bile care se tavalesc prin fulgi de nuca de cocos, nuci razuite sau migdale razuite.Se aseza bilele in forme mici de hirtie si se pun la rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bile cu rom" nu uita sa-i faci un
review
Am zdrobit pandispanul si biscuitii, am adaugat margarina, cacao, zaharul pudra, coaja de mandarina,
20 voturi
11 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate