Dai pe masina sau pe robot carnea,feliile de paine muiate,ceapa calita. Adaugi ouale, condimentezi si dai la rece pentru jumatate de ora. Modelezi bile, le prajesti in ulei incins.Dupa fiecare tura de prajeala strecori sau schimbi ueiul..Le scoti pe servet de hartie.
Sosul:
Calesti faina in unt, adaugi smantana, subtiezi cu lapte, condimentezi. Dupa ce se omogenizeaza, adaugi bilele din carne, mai dai un clcot, presari verdeata, servesti cu piure de cartofi si salata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii