Dai pe masina sau pe robot carnea,feliile de paine muiate,ceapa calita. Adaugi ouale, condimentezi si dai la rece pentru jumatate de ora. Modelezi bile, le prajesti in ulei incins.Dupa fiecare tura de prajeala strecori sau schimbi ueiul..Le scoti pe servet de hartie.
Sosul:
Calesti faina in unt, adaugi smantana, subtiezi cu lapte, condimentezi. Dupa ce se omogenizeaza, adaugi bilele din carne, mai dai un clcot, presari verdeata, servesti cu piure de cartofi si salata.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii