autor:

Cely Snijec

» » Mancaruri cu carne

Bile cu sos

Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cely Snijec (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 iunie 2009

Ingrediente
Bile, 1kg piept de pui, o ceapa, 2 oua, 3 felii paine alba, o ceasca lapte, sare, piper,, ulei pentru prajit, Sos:, 2 linguri faina, 50 g unt, 300 g smantana, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Dai pe masina sau pe robot carnea,feliile de paine muiate,ceapa calita. Adaugi ouale, condimentezi si dai la rece pentru jumatate de ora. Modelezi bile, le prajesti in ulei incins.Dupa fiecare tura de prajeala strecori sau schimbi ueiul..Le scoti pe servet de hartie.
Sosul:
Calesti faina in unt, adaugi smantana, subtiezi cu lapte, condimentezi. Dupa ce se omogenizeaza, adaugi bilele din carne, mai dai un clcot, presari verdeata, servesti cu piure de cartofi si salata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bile cu sos" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cartofi taranesti

Cartofi taranesti

Se pun cartofii la fiet, taiati in felii mari si groase. Intr-o tigaie de teflon caliti ceapa, iar

15 voturi    9 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mazare cu carnaciori

Mazare cu carnaciori

Ardelul se curata,se taie marunt si impreuna cu ceapa curatata si taiata pestisori si cu morcovul

16 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Georgeta Dumitrescu

    Georgeta Dumitrescu (Chef de cuisine):

    Am preparat aceasta mancare si este f.gustoasa.Este usor de pregatit.Eu am facut si mamaliguta calda care merge f. bine cu acest preparat.in sos pun marar din belsug.

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    E o idee buna, am sa incerc si eu sa pun usturoi.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 20 august 2009

    E o idee buna, am sa incerc si eu sa pun usturoi.

  • husni

    husni (Chef de cuisine) , 16 august 2009

    Sint f.bune !Mama mea facea,dar punea usturoi in sos.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Da, asa este, sunt foarte gustoase!

    • Dayonara

      Dayonara (Chef de cuisine) , 30 iunie 2009

      Un fel de chiftelute cu sos. Super!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • Bile
  • 1kg piept de pui
  • o ceapa
  • 2 oua
  • 3 felii paine alba
  • o ceasca lapte
  • sare
  • piper,
  • ulei pentru prajit
  • Sos:
  • 2 linguri faina
  • 50 g unt
  • 300 g smantana
  • patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de Cely Snijec
Gaina umpluta

Gaina umpluta

Gaina se curata, se spala,se sterge, se maseza cu sare, piper, ierburi dupa placere(condimente),

65 voturi    6 comentarii
45 min
Fripturi
Somon delicios

Somon delicios

Se asaza somonul in tava pe un pat de sare,se stropeste cu lamaie si se acopera cu felii subtiri

27 voturi    16 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Somon cu ciuperci

Somon cu ciuperci

Se trece somonul printr-un sos din ulei si zeama de lamaie, se asaza intr-un vas de yena pe un pat

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Cely Snijec (Chef de cuisine)

E o idee buna, am sa incerc si eu sa pun usturoi.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Cartofi evantai