Biscuiţii se sfărâmă cu ajutorul robotului de bucătărie şi se amestecă cu crema de brânză.
Ce am făcut în plus? Am scurs vişinele cu ajutorul unei site şi am pus câte o vişină în mijlocul fiecărei bile. Apoi, am introdus bilele la congelator pentru 30 de minute.
Între timp, topim cele trei ciocolate într-o crăticioară. Amestecăm continuu până ele se topesc definitiv şi lăsăm compoziţia obţinută la răcit.
După ce au trecut şi cele 30 de minute, putem să glazurăm bilele.
Cu ajutorul unei linguriţe, scufundăm bilele în ciocolată, le învârtim pentru a le glazura pe toate părţile şi apoi le scoatem pe o tavă pe care am aşezat în prealabil hârtie de copt.
Le ornăm cu nucă de cocos rasă şi le băgăm din nou la frigider pentru câteva ore sau la congelator pentru jumătate de oră-o oră.
Acum nu vă mai rămâne decât să vă bucuraţi de ele din plin! Spor la savurat, dragilor!
Mai multe retete, pe http://saltnsasha.wordpress.com.
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii