Biscuiţii se sfărâmă cu ajutorul robotului de bucătărie şi se amestecă cu crema de brânză.
Ce am făcut în plus? Am scurs vişinele cu ajutorul unei site şi am pus câte o vişină în mijlocul fiecărei bile. Apoi, am introdus bilele la congelator pentru 30 de minute.
Între timp, topim cele trei ciocolate într-o crăticioară. Amestecăm continuu până ele se topesc definitiv şi lăsăm compoziţia obţinută la răcit.
După ce au trecut şi cele 30 de minute, putem să glazurăm bilele.
Cu ajutorul unei linguriţe, scufundăm bilele în ciocolată, le învârtim pentru a le glazura pe toate părţile şi apoi le scoatem pe o tavă pe care am aşezat în prealabil hârtie de copt.
Le ornăm cu nucă de cocos rasă şi le băgăm din nou la frigider pentru câteva ore sau la congelator pentru jumătate de oră-o oră.
Acum nu vă mai rămâne decât să vă bucuraţi de ele din plin! Spor la savurat, dragilor!
Mai multe retete, pe http://saltnsasha.wordpress.com.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii