autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Bilute de branza de capra cu patrunjel verde

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2011

Ingrediente
300 g branza proaspata de capra, 2 linguri cu smantana, ulei de masline, patrunjel verde, piper macinat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Cu ajutorul unei furculite pasam branza de capra apoi amestecam cu smantana.Omogenizam bine si adaugam putin ulei de masline astfel incat pasta obtinuta sa poata fi usor modelata sub forma de bilute.Condimentam cu piper si apoi amestecam cu patrunjel verde tocat si formam bilute pe care le dam la frigider pentru circa 30 min. apoi servim pe paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de branza de capra cu patrunjel verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Rulouri de vinete

Rulouri de vinete

Se taie colturile vinetelor si se curata de coaja.Taiem vinetele in lungime de marimea de 2 mm cca.Le

24 voturi    15 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Lalele umplute cu crema de branza

Lalele umplute cu crema de branza

Ouale le punem intr-o cratita cu apa si le fierbem 8 minute din momentul in care apa clocoteste. Cand

3 voturi    2 comentarii
1h
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Epilator IPL Homelight Sensor

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2012

    Ce fain, Medi!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Arata tare frumos si trebuie sa fie tare bun. Mie imi place la nebunie branza de capra.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    gratziela eu am folosit aceasta branza din 2 considerente-pentru ca asta aveam in casa si apoi imi si place aceasta branza.Deci daca nu iti place poti folosi la fel de bine si alta branza......este tip telemea.Ma bucur ca ti-au placut .Pup!

    • gratziela

      gratziela (Chef de cuisine) , 05 februarie 2011

      Arata apetisant si imediat ce am sa cumpar branza voi incerca reteta! Dar am o intrebare: branza de capra este tip telemea, feta sau cas?! Sau nu are nicio importanta, nu?!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 300 g branza proaspata de capra
  • 2 linguri cu smantana
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • piper macinat

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

28 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce fain, Medi!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguriță de zahăr și puțină apă caldă, cât să se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Mamaliga Cu Branza Si Oua Romanesti