autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Bilute de branza de capra cu patrunjel verde

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2011

Ingrediente
300 g branza proaspata de capra, 2 linguri cu smantana, ulei de masline, patrunjel verde, piper macinat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Cu ajutorul unei furculite pasam branza de capra apoi amestecam cu smantana.Omogenizam bine si adaugam putin ulei de masline astfel incat pasta obtinuta sa poata fi usor modelata sub forma de bilute.Condimentam cu piper si apoi amestecam cu patrunjel verde tocat si formam bilute pe care le dam la frigider pentru circa 30 min. apoi servim pe paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de branza de capra cu patrunjel verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Vinete cu sos tomat si feta

Vinete cu sos tomat si feta

sunt foarte bune pentru aperitiv rece 1 portie 4 felii de vinete groase de un cm,se vor praji

8 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza
Cosulete de cartofi cu brinza si somon

Cosulete de cartofi cu brinza si somon

Cartofii spalati si curatati de coaja ii dam prin razatoare (eu i-am taiat felii subtiri si apoi

3 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2012

    Ce fain, Medi!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Arata tare frumos si trebuie sa fie tare bun. Mie imi place la nebunie branza de capra.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    gratziela eu am folosit aceasta branza din 2 considerente-pentru ca asta aveam in casa si apoi imi si place aceasta branza.Deci daca nu iti place poti folosi la fel de bine si alta branza......este tip telemea.Ma bucur ca ti-au placut .Pup!

    • gratziela

      gratziela (Chef de cuisine) , 05 februarie 2011

      Arata apetisant si imediat ce am sa cumpar branza voi incerca reteta! Dar am o intrebare: branza de capra este tip telemea, feta sau cas?! Sau nu are nicio importanta, nu?!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 300 g branza proaspata de capra
  • 2 linguri cu smantana
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • piper macinat

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

29 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

6 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce fain, Medi!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza sarata si vanata Pateuri cu branza sarata si vanata

Aluatul il scoatem de cu seara in frigider sa se dezghete. Umplutura- intr-un bol amestecam bine branzeturile, adaugam vanata si usturoiul

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Ciuperci umplute la cuptor