autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Bilute de branza de capra cu patrunjel verde

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 februarie 2011

Ingrediente
300 g branza proaspata de capra, 2 linguri cu smantana, ulei de masline, patrunjel verde, piper macinat

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

4 voturi

Mod de preparare

Cu ajutorul unei furculite pasam branza de capra apoi amestecam cu smantana.Omogenizam bine si adaugam putin ulei de masline astfel incat pasta obtinuta sa poata fi usor modelata sub forma de bilute.Condimentam cu piper si apoi amestecam cu patrunjel verde tocat si formam bilute pe care le dam la frigider pentru circa 30 min. apoi servim pe paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de branza de capra cu patrunjel verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Saratele cu mac si susan

Saratele cu mac si susan

Branza se rade pe razatoare,sau se mixeaza la robot impreuna cu ouale pana devine o pasta.Se pune

7 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Cascaval pane Doina

Cascaval pane Doina

Se taie cascavalul in baghete mai grosute, de 12-15 mm. Preparati un aluat, putin mai gros decat

57 voturi    17 comentarii
15 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Vacuum Blender HB300SV

- 1500 lei
2499.99 lei
999.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 26 august 2012

    Ce fain, Medi!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 08 februarie 2011

    Arata tare frumos si trebuie sa fie tare bun. Mie imi place la nebunie branza de capra.

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 07 februarie 2011

    gratziela eu am folosit aceasta branza din 2 considerente-pentru ca asta aveam in casa si apoi imi si place aceasta branza.Deci daca nu iti place poti folosi la fel de bine si alta branza......este tip telemea.Ma bucur ca ti-au placut .Pup!

    • gratziela

      gratziela (Chef de cuisine) , 05 februarie 2011

      Arata apetisant si imediat ce am sa cumpar branza voi incerca reteta! Dar am o intrebare: branza de capra este tip telemea, feta sau cas?! Sau nu are nicio importanta, nu?!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

4 voturi

Ingrediente

  • 300 g branza proaspata de capra
  • 2 linguri cu smantana
  • ulei de masline
  • patrunjel verde
  • piper macinat

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

27 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Ce fain, Medi!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Steluţe cu telemea