BILUTE DE COCOS

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
BILUTE DE COCOS

Ingrediente

  • (pentru 24 bucati):
  • 2 dl.lapte,
  • 200g.nuca de cocos(rasa),
  • 120g.unt,
  • 60g.zahar praf,
  • 1 tub lapte condensat,
  • 24 migdale curatate;

Mod de preparare

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit.

2.Se freaca spuma untul cu zaharul, se adauga laptele condensat si nuca de cocos fiarta in lapte si racita.Se amesteca bine,apoi se pune compozitia la rece .

3.Cand compozitia s-a racit si s-a intarit,formam 24 bilute (sfere) ,in mijlocul carora vom pune cate o migdala.Trecem bilutele prin nuca de cocos ramasa si le punem in frigider pana la servire.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Cartofi boieresti cu sunculita afumata

Se curata, se spala si se taie cartofii cubulete.

Cartofi boieresti cu sunculita afumata
Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca

Spalam cartofii, îi intepam din loc in loc cu furculita și-i bagam la cuptor, la copt.

Cartofi dublu copti, umpluti cu branza de vaci si sunca
Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni

Desert cu spuma de capsuni