Reteta postata pe: 10 februarie 2012
Ingrediente
250 gr branza de vaci, 2 vanilii, 200 gr zahar, 100 gr unt, 350 ml suc Fanta de portocale, 1 budinca vanilie, , Ornat:, nuca de cocos alba si colorata
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca, inveliti deasupra cu folie alimentara si lasati sa se raceasca.
Branza de vaci se trece prin sita si se mixeaza cu zaharul. Adaugam untul frecat spuma cu vaniliile si mixam foarte bine. Adaugam budinca racita si amestecam cu o paleta pana ce inglobam toata budinca.
Se formeaza mici bilute, pe care le trecem prin nuca de cocos, alba sau colorata, eu am avut verde amestecat cu albastru.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute Fanta" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Sidy (Chef de cuisine) , 10 februarie 2012
Cred ca trebuie sa fie tare bune !!! Salvat reteta si am trecut-o la...asteptare.