Bilute Fanta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Bilute Fanta

Ingrediente

  • 250 gr branza de vaci
  • 2 vanilii
  • 200 gr zahar
  • 100 gr unt
  • 350 ml suc Fanta de portocale
  • 1 budinca vanilie
  • Ornat:
  • nuca de cocos alba si colorata

Mod de preparare

In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca, inveliti deasupra cu folie alimentara si lasati sa se raceasca.

Branza de vaci se trece prin sita si se mixeaza cu zaharul. Adaugam untul frecat spuma cu vaniliile si mixam foarte bine. Adaugam budinca racita si amestecam cu o paleta pana ce inglobam toata budinca.

Se formeaza mici bilute, pe care le trecem prin nuca de cocos, alba sau colorata, eu am avut verde amestecat cu albastru.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor