In pimul rand fierbem o budinca din suc si praful de budinca dupa instructiuni. Cand este gata budinca, inveliti deasupra cu folie alimentara si lasati sa se raceasca.
Branza de vaci se trece prin sita si se mixeaza cu zaharul. Adaugam untul frecat spuma cu vaniliile si mixam foarte bine. Adaugam budinca racita si amestecam cu o paleta pana ce inglobam toata budinca.
Se formeaza mici bilute, pe care le trecem prin nuca de cocos, alba sau colorata, eu am avut verde amestecat cu albastru.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii