Untul moale ,oul, zaharul vanilat si zaharul, se omogenizeaza bine ,apoi separat ,faina se amesteca cu sarea si praful de copt si se rastoarna peste restul ingredientelor. Se framanta bine un aluat ,dupa care se formeaza o bila ,se aseaza pe o bucata de hartie de copt pe masa de lucru ,apoi se acopera cu alta bucata de hartie si se intinde o foaie nici groasa ,dar nici subtire , cu sucitorul. Se decupeaza diferite forme ,se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se dau la cuptor pentru 20 de minute la 160 de grade. Cand sunt gata se pot pudra cu zahar ,se pot lasa asa cum sunt sau se pot decora cu ciocolata topita. Atentie -nu sunt fursecuri, deci sunt biscuiti si-i puteti pastra cel putin doua saptamani .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii