Lasati untul sa se inmoaie la temperatura camerei pentru citeva minunte. Cu un mixter bateti untul, zahărul, oul şi laptele, până când amestecul devine moale. Adaugati faina de griu si cea de porumb, praful de copt si amestecati cu viteză redusă; cerneti cacaua pentru a preveni formarea de boturi. Puneti hartie de cuptor in tava si incalziti cuptorul la 190°C. Cu aluatul obtinut intindeti-l ca pe o foaie groasa de 2 cm de si umpleti o formele de biscuiti (preferat ca formele de biscuiti sa fie rotunde sau sub forma de stea)apăsând uşor pealuatul pus deja in tava.
Coaceti timp de 10 minute, scoateti din cuptor şi lasati sa se raceasca, intindeti-i pe o farfurie, presarati cu zahar pudra colorat si garnisiti cu o cireasa în centrul fiecărui biscuite.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii