autor:

corina

» » Prajituri

Biscuiti cu cacao si cirese

Autor: corina (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 14 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: corina (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 14 octombrie 2010

Ingrediente
Unt 225 g, Faina: "00" 200 g, Făină de porumb galben 100 g, Zahăr tos: 100 g, Pudră de cacao: 50 g, Lapte :100 ml, Ou: 1, Praf de copt: 1 / 2 linguriţă, Cireşe:400 g, Zahăr pudră colorat daca se poate

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Lasati untul sa se inmoaie la temperatura camerei pentru citeva minunte. Cu un mixter bateti untul, zahărul, oul şi laptele, până când amestecul devine moale. Adaugati faina de griu si cea de porumb, praful de copt si amestecati cu viteză redusă; cerneti cacaua pentru a preveni formarea de boturi. Puneti hartie de cuptor in tava si incalziti cuptorul la 190°C. Cu aluatul obtinut intindeti-l ca pe o foaie groasa de 2 cm de si umpleti o formele de biscuiti (preferat ca formele de biscuiti sa fie rotunde sau sub forma de stea)apăsând uşor pealuatul pus deja in tava.

Coaceti timp de 10 minute, scoateti din cuptor şi lasati sa se raceasca, intindeti-i pe o farfurie, presarati cu zahar pudra colorat si garnisiti cu o cireasa în centrul fiecărui biscuite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cacao si cirese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Placinta invartita cu branza si ciocolata

Placinta invartita cu branza si ciocolata

Puneti branza intr-un castron, zdrobiti-o cu furculita, adaugati ouale, zaharul si zaharul vanilat,

8 voturi    1 comentariu
1h
Prajituri
Virfuri parisiene

Virfuri parisiene

~aluat~ Toate ingredientele pt. aluat se amesteca si se malaxeaza bine impreuna.Aluatul obtinut

9 voturi    5 comentarii
2h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Unt 225 g
  • Faina: "00" 200 g
  • Făină de porumb galben 100 g
  • Zahăr tos: 100 g
  • Pudră de cacao: 50 g
  • Lapte :100 ml
  • Ou: 1
  • Praf de copt: 1 / 2 linguriţă
  • Cireşe:400 g
  • Zahăr pudră colorat daca se poate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Amandine Amandine

Separa albusurile de galbenusuri. Bate albusurile spuma, adauga zaharul, apoi galbenusurile unul cate unul, iar la final faina cernuta

35 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Prajituri
Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Cheesecake cu capsuni