autor:

corina

» » Prajituri

Biscuiti cu cacao si cirese

Autor: corina (Bucatar sef)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 14 octombrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: corina (Bucatar sef)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 14 octombrie 2010

Ingrediente
Unt 225 g, Faina: "00" 200 g, Făină de porumb galben 100 g, Zahăr tos: 100 g, Pudră de cacao: 50 g, Lapte :100 ml, Ou: 1, Praf de copt: 1 / 2 linguriţă, Cireşe:400 g, Zahăr pudră colorat daca se poate

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Lasati untul sa se inmoaie la temperatura camerei pentru citeva minunte. Cu un mixter bateti untul, zahărul, oul şi laptele, până când amestecul devine moale. Adaugati faina de griu si cea de porumb, praful de copt si amestecati cu viteză redusă; cerneti cacaua pentru a preveni formarea de boturi. Puneti hartie de cuptor in tava si incalziti cuptorul la 190°C. Cu aluatul obtinut intindeti-l ca pe o foaie groasa de 2 cm de si umpleti o formele de biscuiti (preferat ca formele de biscuiti sa fie rotunde sau sub forma de stea)apăsând uşor pealuatul pus deja in tava.

Coaceti timp de 10 minute, scoateti din cuptor şi lasati sa se raceasca, intindeti-i pe o farfurie, presarati cu zahar pudra colorat si garnisiti cu o cireasa în centrul fiecărui biscuite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu cacao si cirese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura cu nuca, caramel si ciocolata

Prajitura cu nuca, caramel si ciocolata

Blatul si crema de ciocolata le putem pregatim cu o zi inainte de asamblare. Pentru blat: mixam

58 voturi    16 comentarii
3h
Prajituri
Prajitura cu mousse de caramel si pere caramelizate

Prajitura cu mousse de caramel si pere caramelizate

Rețeta acestei prăjituri deși pare mai elaborată, nu este deloc complicată. Preparare BLAT: -Se

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • Unt 225 g
  • Faina: "00" 200 g
  • Făină de porumb galben 100 g
  • Zahăr tos: 100 g
  • Pudră de cacao: 50 g
  • Lapte :100 ml
  • Ou: 1
  • Praf de copt: 1 / 2 linguriţă
  • Cireşe:400 g
  • Zahăr pudră colorat daca se poate

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Hajas ( Hajose )