Batem ouale cu zaharul pana devin o crema pufoasa;
Separat topim ciocolata si untul impreuna in baie de aburi,adaugam ciocolata in compozitia de oua,incorporam faina cernuta cu praful de copt;
Compozitia obtinuta o lasam in frigider timp de 3 ore,dupa care formam bilute de marimea unei nuci,le dam prin zahar tos,si prin zahar farin,le asezam in tava pe hartie de copt si le dam la cuptor 170°C timp de 10 minute;

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii