autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Biscuiti cu crema de alune

Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: suteanu gabriela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
biscuiti PAVESINI, *crema de alune (Nutella, Finetti, etc), *cafea solubila, *lapte sau apa, *nuca de cocos rasa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se pune crema de alune pe biscuit iar deasupra se lipeste un alt biscuit.Crema se pune ceva mai mult la capete, asa se vor lipi bine.

Dupa aceea se dau prin cafea solubila,preparata cu lapte sau apa, fara zahar. In cafea se pot inmuia de doua ori , pe fiecare parte.

La sfarsit nu vor rezulta mult insiropati, doar putin moi. Dupa aceea se dau prin nuca de cocos rasa. Se lasa maxim 1 ora , asa devin putin moi iar apoi se pot manca.

Mentiuni:
Biscuitii PAVESINI, sunt bisciuiti asemanatori cu piscoturile, mai subtiri , uscati si spongiosi. Se pot inlocui cu alte marci de biscuiti , important ca vor prezenta aceste caracteristici.


T
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu crema de alune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Paine din faina cu merisor

Paine din faina cu merisor

Cantarim faina. Aluatul l-am facut la masina de paine: am pus deci apa, am adaugat faina si apoi

4 voturi    2 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Lipii cu branza

Lipii cu branza

Drojdia se dizolva in apa calduta cu zaharul. Adaugam uleiul, faina si un praf de sare si framantam

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • biscuiti PAVESINI
  • *crema de alune (Nutella
  • Finetti
  • etc)
  • *cafea solubila
  • *lapte sau apa
  • *nuca de cocos rasa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu nuci, migdale si stafide