Oul, zaharul si sarea se bat pana se albesc. Apoi se adauga vanilia, praful de copt stins cu zeama de lamaie, iaurtul si dulceata, si se amesteca bine dupa care se adauga faina. Se framanta si se adauga faina pana devine o coca elastica ca o plastilina ca si densitate. Se da la frigider aprox. 15-20 minute dupa care se scoate, se intinde foi subtiri si se taie cu forme de biscuiti sau cu un pahar cu marginea subtire. Se dau la cuptor pana se rumenesc. Eu mai adaug si cacao cateodata dar mai rar ca in general fac pt copil.
Sunt ideali pentru copii!!!
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii