Amesteci ouale,zaharul,grasimea,vanilia,faina cu mixerul.Cand adugi faina framanti cu mana sau cu paletele pentru aluat.Lasi la rece 20 min.Intinzi o foaie cam de 0,5 cm grosime.Decupezi in ce forme vrei si asezi in tava unsa sau pe hartie de copt.Incalzesti cuptorul la 220°si lasi cam 8-10 min. pana capata un pic de culoare.Lipesti cate doi biscuiti cu gem.
Sfatul meu: fara praf de copt o sa ramana fragezi mai mult timp
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii