Biscuiti cu dulceata

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa
Biscuiti cu dulceata

Ingrediente

  • -150gr grasime (margarina,untura nesarata,ulei)
  • -100gr zahar
  • -300gr faina
  • -2oua
  • -1plic vanilie
  • -gem pt umplut,cam o jumatate de borcan

Mod de preparare

Amesteci ouale,zaharul,grasimea,vanilia,faina cu mixerul.Cand adugi faina framanti cu mana sau cu paletele pentru aluat.Lasi la rece 20 min.Intinzi o foaie cam de 0,5 cm grosime.Decupezi in ce forme vrei si asezi in tava unsa sau pe hartie de copt.Incalzesti cuptorul la 220°si lasi cam 8-10 min. pana capata un pic de culoare.Lipesti cate doi biscuiti cu gem.

Sfatul meu: fara praf de copt o sa ramana fragezi mai mult timp

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise