Untul se freaca spuma cu zaharul. Se adauga galbenusurile trecute prin sita, esenta de migdale si, la sfirsit, se pune faina incetul cu incetul. Se framinta aluatul obtinut, se trece prin masina de tocat carne la care se ataseaza aparatul de biscuiti si se formeaza batoane lungi de 5-6 cm, care se coc intr-o tava presarata cu faina, la foc potrivit 15-20 minute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii