Amestecaţi toate ingredientele în afara apei. Adăugaţi treptat apa pentru a crea o minge de aluat omogenă.
Pe o planşetă presărată cu făină, întindeţi aluatul cu o grosime de 3 mm. Tăiaţi biscuiţii în ce formă doriţi.
Incălziţi cuptorul la 180°C. Aşezaţi-i pe o tava unsă uşor sau pe hârtie de copt. Coaceţi 15 minute sau până se auresc pe margini. Se vor întări la răcire.
Glasarea : Albuşul bătut spumă se separă în 2. E suficient jumătate pentru aceasta reţetă. Se amestecă albusul cu zahărul şi câteva picături de lămâie. Daca doriţi să faceţi desene colorate, adăugati colorant în mici părţi.
Folosiţi o pungă mică de plastic, pe care o tăiaţi în colţ pentru decorare. Lăsaţi să se usuce cam 15 minute.
Ies cam 40 de biscuiţi mari sau dublu - mici.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii