Ouale impreuna cu indulcitorul sau zaharul le mixam pana cand devine o spuma de o culoare galben deschis. Adaugam ghimbirul razuit , coaja si zeama de lamaie si sarea . Omogenizam putin si adaugam jumate din faina (faina amestecata inainte cu praful de copt) si jumate din ulei. Omogenizam si adaugam si restul de faina si ulei ramas. Vom obtine un aluat foarte fin si usor de modelat .
Luam din aluat bucati , cam de marimea unei nuci si ii dam forma . Presam in mijloc o aluna, nuca sau migdala.
Dam tava la cuptorul incins la 180 grade si lasam cam 15 minute . lasati sa se raceasca si asezati biscuit in cutie metalica pentru pastrare , asta daca mai aveti ce .
Reteta de zmeurata de casa. Cum se face zmeurata de casa reteta de lichior de zmeura.
Zmeurata de casaReteta de paste cu vinete. Cum faci acasa paste cu vinete reteta simpla si delicioasa.
Paste cu vinete
Comentarii
Adaugă comentariu