Merisoarele uscate se fac pasta cu ajutorul unui blender si a celor 12 linguri de lapte.Se adauga untul topit, ouale, bicarbonatul de sodiu stins cu 1 lingurita zeama de lamaie si, la urma, faina de grau integrala. Iese un aluat omogen, elastic, care se da la frigider pentru 1 ora, invelit in folie alimentara.
Dupa o ora, se scoate de la frigider, se intinde in foaie groasa, asta inseamna cam 7 mm si se decupeaza cu o forma metalica. Se coc la cuptor, pe foaie de copt, circa 30 minute la 175 de grade . Mai multe pe http://danielabucatariemoldo-ardeleneasca.blogspot.ro/2016/08/biscuiti-cu-merisoare-pentru-copii-fara.html

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii