Amestecati untul cu zaharul foarte bine pana devine pufos. Adaugati galbenusul, apoi migdalele si faina. Amestecati bine, formati o bila din coca, infasurati-o in folie alimentara si dati la frigider pentru 2 ore.
Desfaceti coca din folie si formati ce modele doriti. Puneti in cuptorul inchis la 160grade pe o hartie de copt si lasati pana se rumenesc, in functie de dimensiuni intre 10 si 20 de minute. Scoateti si lasati sa se raceasca pe un fund de lemn.
Sosul il pregatiti ca in reteta prajitura Lidia . O raciti bine apoi faceti sandvisuri din biscuiti. Ornati cu ciocolata si zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii