Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
3 albusuri, 75 g zahar, un praf de sare, 180 g migdale, faina.
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
Mod de preparare
Se bat 3 albusuri spuma cu 75 g zahar si un praf mic de sare. Se adauga 180 g migdale curatate si taiate fin si un varf de lingura de faina. Se unge o tava si se pune din compozitie cu lingurita, netezind cu dosul linguritei ca sa se intinda egal. Se coc vreo zece minute la foc tare. Se scot cu cutitul, se pun pe un rulou special, sau pe o sticla ca sa ia forma rotunda.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu migdale" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Amestecam untul (la temperatura camerei) cu zaharul brun si cu oul. Adaugam esenta de migdale si
10 voturi
4 comentarii
5h
Delicioase la cafea sau ceai, iau foarte putin timp de pregãtire, încercati:)
1) Porneste cuptorul
9 voturi
6 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate