Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se topeste, se adauga nucile macinate, pesmetul, zaharul vanilat, amoniacul si la urma albusurile batute spuma.Se ia o tava, se tapeteaza cu hartie alba si se torna compozitia de grosimea unui deget.Se coace la foc tare, aproximativ 10 minute, se scoate si se taie calda in forma de biscuiti, care se ung cu marmelada sau se dau prin zahar pudra.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii