biscuiti cu nuca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g nuca
  • 6 oua
  • 60 g pesmet
  • 100 g marmelada
  • zahar vanilat
  • 100 g zahar
  • zahar pudra
  • 5 g amoniac alimentar

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se topeste, se adauga nucile macinate, pesmetul, zaharul vanilat, amoniacul si la urma albusurile batute spuma.Se ia o tava, se tapeteaza cu hartie alba si se torna compozitia de grosimea unui deget.Se coace la foc tare, aproximativ 10 minute, se scoate si se taie calda in forma de biscuiti, care se ung cu marmelada sau se dau prin zahar pudra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata

Cornuri umplute cu ciocolata
Supa crema de conopida

Supa crema de conopida

Supa crema de conopida
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise