autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

biscuiti cu nuca

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
150 g nuca, 6 oua, 60 g pesmet, 100 g marmelada, zahar vanilat, 100 g zahar, zahar pudra, 5 g amoniac alimentar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se topeste, se adauga nucile macinate, pesmetul, zaharul vanilat, amoniacul si la urma albusurile batute spuma.Se ia o tava, se tapeteaza cu hartie alba si se torna compozitia de grosimea unui deget.Se coace la foc tare, aproximativ 10 minute, se scoate si se taie calda in forma de biscuiti, care se ung cu marmelada sau se dau prin zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "biscuiti cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Braduti cu aluat de biscuiti si nuca

Braduti cu aluat de biscuiti si nuca

Intr-un vas, punem laptele, untul si le incalzim usor. Apoi adaugam mierea si amestecam pana se topesc

10 voturi    3 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Salam de biscuiti cu nuca si rahat

Salam de biscuiti cu nuca si rahat

Pregatim biscuitii si nuca: pe biscuiti ii pisam cu sucitorul, iar nuca o taiem in bucati mici. Din

56 voturi    21 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 150 g nuca
  • 6 oua
  • 60 g pesmet
  • 100 g marmelada
  • zahar vanilat
  • 100 g zahar
  • zahar pudra
  • 5 g amoniac alimentar

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
CLATITE CU IAURT