Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se topeste, se adauga nucile macinate, pesmetul, zaharul vanilat, amoniacul si la urma albusurile batute spuma.Se ia o tava, se tapeteaza cu hartie alba si se torna compozitia de grosimea unui deget.Se coace la foc tare, aproximativ 10 minute, se scoate si se taie calda in forma de biscuiti, care se ung cu marmelada sau se dau prin zahar pudra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii