Amestecati zaharul si cu galbenusurile. Bateti albusurile spuma foarte tare, apoi incorporati-le in restul de crema, amestecand cu delicatete de la fund spre suprafata. Imbracati tava cu o hartie speciala de copt, bine unsa cu unt. Faceti gramajoare de pasta, bine spatiate. Coaceti 20 min la foc moale (cca 150 grade C)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii