Amestecati zaharul si cu galbenusurile. Bateti albusurile spuma foarte tare, apoi incorporati-le in restul de crema, amestecand cu delicatete de la fund spre suprafata. Imbracati tava cu o hartie speciala de copt, bine unsa cu unt. Faceti gramajoare de pasta, bine spatiate. Coaceti 20 min la foc moale (cca 150 grade C)
Descopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasaIncearca o reteta simpla si economica pentru o negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Usor de facut, cu ingrediente...
Negresa pufoasa si delicioasa cu cocos. Reteta simpla si economica, foarte simplu de facutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii