autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Biscuiti cu nuca

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
4 oua, 1 pahar zahar, 1 si 1/2 pahar nuca macinata, 1 pahar faina, coaja rasa de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se sparg ouale intr-un castron si se bat cu zaharul timp de 15 minute, se adauga nuca , coaja de lamaie, se amesteca si se toarna in tava unsa si presarata cu faina, se pune la cuptor la foc potrivit si se lasa circa 20 de minute pana cand aluatul prinde o culoare aurie. Se taie forme diferite cat este calda .
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Rulada de biscuiti cu nuca de cocos

Aceasta reteta simpla dar tare gustoasa si aspectoasa, se poate prepara mai ales in zilele toride

443 voturi    90 comentarii
45 min
Prajituri
Biscuiti cu nuca

Biscuiti cu nuca

Ingredientele sunt pentru aproximativ 50 de bucati. Se freaca bine untul cu cele doua tipuri de

2 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 pahar zahar
  • 1 si 1/2 pahar nuca macinata
  • 1 pahar faina
  • coaja rasa de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta taraneasca cu dovleac