autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Biscuiti cu nuca

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
4 oua, 1 pahar zahar, 1 si 1/2 pahar nuca macinata, 1 pahar faina, coaja rasa de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se sparg ouale intr-un castron si se bat cu zaharul timp de 15 minute, se adauga nuca , coaja de lamaie, se amesteca si se toarna in tava unsa si presarata cu faina, se pune la cuptor la foc potrivit si se lasa circa 20 de minute pana cand aluatul prinde o culoare aurie. Se taie forme diferite cat este calda .
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu foi de napolitana si crema de nuca cu biscuiti

Prajitura cu foi de napolitana si crema de nuca cu biscuiti

Laptele impreuna cu zaharul si cacaoa se lasa pe foc pana da un clocot, apoi se da deoparte si adaugam

11 voturi    0 comentarii
30 min
Prajituri
Prajitura cu foi de nuca si biscuiti

Prajitura cu foi de nuca si biscuiti

Pentru foi se amesteca toate ingredientele si se fac 2 foi.Foile se intind cu mana nu cu sucitoarea.Foile

7 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 pahar zahar
  • 1 si 1/2 pahar nuca macinata
  • 1 pahar faina
  • coaja rasa de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri fragede cu merisoare uscate si glazura de ciocolata Fursecuri fragede cu merisoare uscate si glazura de ciocolata

1.Se amesteca untul aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat,esenta,oul si galbenusurile adaugate cate unul. Se hidrateaza

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Fursecuri vegane cu ciocolata Fursecuri vegane cu ciocolata

In oala mixerului cu suport de ghiara se pun margarina cu zaharul si esenta de vanilie si se freaca pana devine spuma si zaharul nu

2 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Clătite cu branza si sos de smantina dulce