autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Biscuiti cu nuca

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
4 oua, 1 pahar zahar, 1 si 1/2 pahar nuca macinata, 1 pahar faina, coaja rasa de lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se sparg ouale intr-un castron si se bat cu zaharul timp de 15 minute, se adauga nuca , coaja de lamaie, se amesteca si se toarna in tava unsa si presarata cu faina, se pune la cuptor la foc potrivit si se lasa circa 20 de minute pana cand aluatul prinde o culoare aurie. Se taie forme diferite cat este calda .
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu nuca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti aromati cu stafide, nuca si dovleac

Biscuiti aromati cu stafide, nuca si dovleac

Mixezi zaharul, uleiul si oul dupa care adaugi pireul de dovleac. Stingi bicarbonatul in lapte si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Biscuiti cu nuca

Biscuiti cu nuca

Intr-un bol se bat ouale spuma cu zahar, se adauga uleiul, margarina, smantana, cacao si se amesteca

2 voturi    1 comentariu
2h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 pahar zahar
  • 1 si 1/2 pahar nuca macinata
  • 1 pahar faina
  • coaja rasa de lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Fursecuri cu tahini Fursecuri cu tahini

Se pun toate ingredientele in bolul mixerului si se amesteca pana devine un aluat chiar putin lipicios. Intind o foaie de copt pe tava

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Prajitura Rafaello Prajitura Rafaello

Se face un blat de tort in stilul clasic: se bat albusurile spuma, galbenusurile se freaca cu zahar, se amesteca faina cu praful de

31 voturi    15 comentarii
1h 45 min
Dulciuri diverse
Melci cu visine