Biscuiti cu nuci si rom

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 cesti biscuiti fini macinati
  • 1 ceasca nuci macinate
  • 1 ceasca zahar pudra
  • 3 linguri cacao
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 1/2 ceasca rom
  • coniac sau visinata

Mod de preparare

Se amesteca bine impreuna toate ingredientele pina se leaga. Din aceasta compozitie, se formeaza cu mina bile rotunde, de marimea unei cirese mai mari. Se dau prin zahar vanilat si se aseaza in hartiute ca bomboanele de ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise