autor:

Cristina_Diaconu

» » Dulciuri diverse

Biscuiti cu Nutella

Autor: Cristina_Diaconu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 septembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Cristina_Diaconu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 septembrie 2013

Ingrediente
1 borcan Nutella, 1 ou, 1 cana faina

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Super rapid si usor de facut.(Eu am masurat faina in borcanul de nutella)
Intr-un castron amestecati ingredientele.Puneti ciocolata oul si faina si le amestecati bine.Va iese un aluat potrivit de moale care se manevreaza foarte usor cu mana.
Intr-o tava care nu se lipeste , sau daca nu aveti pe hartie de copt , se fac bilute mici pe care le turtiti in mana(sau cu fundul de la un pahar) in forma de biscuiti.

Atentie!!! lasati destul loc intre ei in tava pentru ca se intind :) eu nu am lasat si totul a devenit uniform in tava :P cum am scos tava am taiat in patratele cind erau fierbinti sa-mi repar greseala he he

Se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade pt 8-10 min. se scot si se lasa sa se raceasca. nu va speriati ca sunt moi cand ii scoateti, se intaresc cand se racesc :)
Nu sunt foarte aratosi in poza dar sunt foarte buni :)
Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu Nutella" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosi pufoase

Gogosi pufoase

1. Dizolvam drojdia in 50 ml lapte caldut. Restul de lapte il incalzim impreuna cu zaharul, atat

959 voturi    63 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Panna cotta cu dovleac

Panna cotta cu dovleac

Se pune la fiert dovleacul curatat si taiat cuburi, ghimbirul si semintele de la pastaia de vanilie.

1 vot    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 borcan Nutella
  • 1 ou
  • 1 cana faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coji de portocale