Super rapid si usor de facut.(Eu am masurat faina in borcanul de nutella)
Intr-un castron amestecati ingredientele.Puneti ciocolata oul si faina si le amestecati bine.Va iese un aluat potrivit de moale care se manevreaza foarte usor cu mana.
Intr-o tava care nu se lipeste , sau daca nu aveti pe hartie de copt , se fac bilute mici pe care le turtiti in mana(sau cu fundul de la un pahar) in forma de biscuiti.
Atentie!!! lasati destul loc intre ei in tava pentru ca se intind :) eu nu am lasat si totul a devenit uniform in tava :P cum am scos tava am taiat in patratele cind erau fierbinti sa-mi repar greseala he he
Se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade pt 8-10 min. se scot si se lasa sa se raceasca. nu va speriati ca sunt moi cand ii scoateti, se intaresc cand se racesc :)
Nu sunt foarte aratosi in poza dar sunt foarte buni :)
Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii