O reteta perfecta pentru cei mici, cat si pentru cei mari.
Incingeti cuptorul la 180ºC. Tapetati tava cu hartie de copt sau ungeti-o cu unt si tapetati-o cu faina.
Spalati piersicile, indepartati samburii. Taiatile cubulete.
Intr-un bol amestecati musli, fulgii de ovaz, arahidele, piersicile.
In alt bol amestecati zaharul, cacao, scortisoara, zaharul vanilat, mierea de albini, untul, faina si praful de copt si se adauga la amestecul de fulgi cu musli.
Adaugati laptele si oul si amestecati totul bine pana devine o compozitie omogena.
Cu ajutorul a doua lingurite modelati gramajoare de aluat direct in tava, cu o distanta de cca 3 cm intre ele sau pur si simplu asezati amestecul in tava, il dati la cuptor pentru cca jumatate de ora, il lasati sa se raceasca si il taiati cum va place.
Se servesc calduti sau reci. Pofta mare !!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii