autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

biscuiti cu smantana

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
1 pahar de smantana mai groasa, 100 g margarina, 1 pahare faina, dulceata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca smantana cu faina si cu untul, se framanta si se intinde o foaie care se impatureste ca un plic si se lasa la rece cca 1 ora.Se repeda de doua ori acelasi procedeu, dupa care se intinde o foaie si se taie sub forma de patrate cu latura de 4 cm.In mijlocul fiecarui patrat se pune putina dulceata, se aseaza apoi in tava neunsa si se coc la foc potrivit 10 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "biscuiti cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Placinta cu iaurt

Placinta cu iaurt

Taiem untul cubulete si mixam. Adaugam putin cate putin zaharul. Incorporam ouale unul cate unul. Adaugam

30 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Bomboane Rafaello

Bomboane Rafaello

Puneti untul si zaharul intrun vas pe foc mic pana ce aceastea s-au topit complet. Cand zaharul

34 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 pahar de smantana mai groasa
  • 100 g margarina
  • 1 pahare faina
  • dulceata

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Dulciuri diverse
Crema de zahar ars