Stafidele alese si spalate se pun intr-o ceasca cu rom si se lasa 30 minute. Separat se freaca untul cu zaharul pina devine spumos. Se adauga apoi pe rind ouale, faina, amestecind mereu cu o lingura de lemn si la sfirsit stafidele. Pe o tava unsa cu unt si presarata cu faina se pun, cu o lingurita, mici gramajoare din compozitie. Trebuie sa se lasa o distanta mai mare intre gramajoare, deoarece la cald se intind mult. Se pune tava in cuptor la foc potrivit, sa se rumeneasca biscuitii usor. Se scot din tava cu ajutorul unui cutit , cind sint calzi.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii