Intr-un bol amestecam toate ingridentele in afara fainii, care se adauga treptat pina aluatul este fraged nu lipicios,si se poate da prin masina de tocat(nu trebuie sa fie tare).Aluatul se poate pregati si la robotul de bucatarie dupa care asezam la masina de tocat forma ptr biscuiti sau daca nu intindem o foaie de 1/2 cm si scoatem cu diferite forme bitcuiti.Se aseaza pe o tava cu pergament si se coc la 180 de grade(cuptorul incalzit dinainte), pina sint aurii. Se pastreaza in cutii ermetic inchise.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii