autor:

burdulea maria elena

» » Dulciuri diverse

BISCUITI DE CASA

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
100 grame zahar pudra, 200 grame unt sau margarina, 300 grame faina, 1 ou, 1 praf de copt, 2-3 pachetele zahar vanilat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

10 voturi

Mod de preparare

Ingredientele de mai sus se pun pe o planseta, sau intrun vas, se amesteca bine si se framanta. Intindem o foaie groasa de 0,5 cm, care se taie cu diferite forme de biscuiti. Se aseaza in tava(neunsa si netapetata-nu e scris gresit!)si se coc la foc potrivit. Se pastreaza timp mai indelungat.
Daca ti-a placut reteta noastra "BISCUITI DE CASA" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Biscuiti De Casa

Biscuiti De Casa

Intr-un castron mixati untul cu zaharul pana ce acesta devine pufos. Adaugati oul si esenta de

16 voturi    3 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Biscuiți de casă în formă de harta româniei

Biscuiți de casă în formă de harta româniei

Mod de preparare: Se unge tava cu grăsime și se tapetează cu hârtie de copt. Se preîncălzește

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Dryer 2000W grey

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Carmen Ramona Paraschivescu , 12 aprilie 2014

    Cei mai fragezi biscuiti facuti de mine pana acum.

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Iti trebuie, totusi multa rabdare !, cine mai are in ziua de azi ???

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009

    Buni rau de tot.

    • Fara foto

      burdulea maria elena , 17 august 2009

      Draga Mariana, e reteta pe care o facem copiilor cand erau mici swi erau tare gustosi.

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 16 august 2009

      Compoziţia pentru biscuişi o fi aceiaşi cu cea pe care o folosea bunica pentru bisciţii pe care îi trecea prin maşina de tocat la cere ataşa în loc de sita o formă? Tare mult îmi mai plăceau. Mama nu ştie reţeta.

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      Super reteta si usoara si nici costisitoare nu este,merita incercata,felicitari.

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 07 august 2009

      Cred ca sunt tare buni,am un aparat cu diferite forme pentru biscuiti,dar nu am facut pana acum.Cu reteta de la tine ii fac safteaua.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

10 voturi

Ingrediente

  • 100 grame zahar pudra
  • 200 grame unt sau margarina
  • 300 grame faina
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 2-3 pachetele zahar vanilat.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

Iti trebuie, totusi multa rabdare !, cine mai are in ziua de azi ???

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Cozonac briosa