Se freaca oul cu zaharul si untul pina se face o spuma. Se adauga praful de copt, vanilia, sarea si faina. Se omogenizeaza. Se adauga ciocolata bucatele si se amesteca bine. Se pune cu lingura pe tava acoperita cu hirtie de copt, lasind cel putin 3-4 cm spatiu intre prajiturele. Se tin la cuptor 20-30 minute, la temperatura medie (180 grade).
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii