Se amesteca toate ingredientele intr-un vas pana se formeaza o bila de aluat pe care o adapostiti pentru 15 minute la frigider. Apoi pregatitit masa de lucur: o foaie de copt peste care se ruleaaza aluatul. Apoi, decupati din fasia 0.5 mm - 1 cm de pe masa niste discuri cu diametrul de 6 cm, cu ajutorul unei forme. Fiecare biscuite va fi uns cu o picatura de apa si pe deasupra aruncati niste fulgi de migdale (daca aveti). Ii aranjati intr-o tava cu hartie de copt si faina si ii lasati in cuptorul preincalzit 12 minute la 180 de grade.
Crema: Rupeti ciocolata in bucati si intr-un vas puneti toate ingredientele, apoi il bagati la cuptorul cu microunde timp de 1 minut. Dupa ce s-a topit ciocolata amestecati toate ingredientele. Apoi, lasati vasul la frigider pentru 15 minute, mixati crema si dupa o mai lasati la rece pentru inca 15-20 minute. La final, asezati biscuitii pe masa de lucru, ii pudrati cu zahar, le puneti un mot de crema si ii acoperiti cu biscuitele capac. Pofta buna!
Gasiti si alte retete dulci pe blogul Dulcegarii culinare.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii