Se amesteca toate ingredientele intr-un vas pana se formeaza o bila de aluat pe care o adapostiti pentru 15 minute la frigider. Apoi pregatitit masa de lucur: o foaie de copt peste care se ruleaaza aluatul. Apoi, decupati din fasia 0.5 mm - 1 cm de pe masa niste discuri cu diametrul de 6 cm, cu ajutorul unei forme. Fiecare biscuite va fi uns cu o picatura de apa si pe deasupra aruncati niste fulgi de migdale (daca aveti). Ii aranjati intr-o tava cu hartie de copt si faina si ii lasati in cuptorul preincalzit 12 minute la 180 de grade.
Crema: Rupeti ciocolata in bucati si intr-un vas puneti toate ingredientele, apoi il bagati la cuptorul cu microunde timp de 1 minut. Dupa ce s-a topit ciocolata amestecati toate ingredientele. Apoi, lasati vasul la frigider pentru 15 minute, mixati crema si dupa o mai lasati la rece pentru inca 15-20 minute. La final, asezati biscuitii pe masa de lucru, ii pudrati cu zahar, le puneti un mot de crema si ii acoperiti cu biscuitele capac. Pofta buna!
Gasiti si alte retete dulci pe blogul Dulcegarii culinare.
Reteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu mentaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii