Incearca reteta noastra de biscuiti de post cu gem, decupati in forma de inimioara. Sunt fragezi, usor de preparat si perfecti pentru o gustare dulce de post.
Pregateste aluatul: Intr-un bol mare, amesteca faina cu zaharul, zaharul vanilat, praful de copt si un praf de sare. Adauga uleiul si apa treptat si framanta pana obtii un aluat elastic si omogen.
Decupeaza biscuitii: Pe o suprafata presarata cu faina, intinde aluatul intr-o foaie de aproximativ 5 mm grosime. Foloseste o forma de inimioara pentru a decupa biscuitii. Poti face si o forma de inimioara mai mica in mijlocul unora dintre ele pentru a crea efectul de "fermoar" (adica, o inimioara goala).
Coace-i: Pune biscuitii pe o tava tapetata cu hartie de copt si coace-i in cuptorul preincalzit la 180°C timp de aproximativ 10-12 minute sau pana devin usor aurii pe margini.
Lipeste-i cu gem: Lasa biscuitii sa se raceasca, apoi pune un strat subtire de gem pe fiecare inimioara intre doua bucati de biscuiti. Daca ai facut si inimioare cu inimioara mica in mijloc, o sa arate ca niste gemuri delicioase in forma de inima.
Poti sa ii decorezi cu zahar pudra, daca vrei sa le adaugi un pic de eleganta.
Incearca si reteta de negresa de post cu gem si nuci, cornulete de post cu ulei si bors sau prajitura de post cu mere. Pofta buna!
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii