Biscuiti decorati cu royal icing

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Biscuiti decorati cu royal icing

Ingrediente

  • aluat:
  • 200g unt moale
  • 140g zahar
  • 1 galbenus
  • 2 lingurite de vanilie
  • coaja rasa de portocala
  • 300g faina
  • royal icing:
  • 2 albusuri
  • 350 gr zahar pudra
  • 2 lingurite zeama lamaie
  • 2 lingurite amidon

Mod de preparare

aluat:Bate untul cu zaharul pana cand zaharul se dizolva, adaugam galbenusul, coaja de portocala si vanilia,apoi adaugam faina treptat ,framantam si dam la frigider o ora. Intindem aluatul intr-o foaie subtire si taiem ce forme dorim.

Se coc cam 10 min la 170 grade. Dupa racire se orneaza cu royal icing colorat

royal icing:

batem albusurile spuma pana devin tari ,adaugam treptat zaharul,amidonul si zeama de lamaie.Batem pana devine o spuma groasa si ferma.

Decoram dupa bunul plac cu o punga taiata la un capat.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort Diplomat

Tort Diplomat

Reteta de tort Diplomat. Cum faci acasa cel mai bun tort Diplomat.

Tort Diplomat
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj. Puteti sa folositi si varza dulce. Daca folositi varza murata, gustati-o sa nu fie prea sarata, daca estem...

Varza a la Cluj
Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză

Coșulețe aperitiv din bacon cu salată de fasole albă și maioneză
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor