aluat:Bate untul cu zaharul pana cand zaharul se dizolva, adaugam galbenusul, coaja de portocala si vanilia,apoi adaugam faina treptat ,framantam si dam la frigider o ora. Intindem aluatul intr-o foaie subtire si taiem ce forme dorim.
Se coc cam 10 min la 170 grade. Dupa racire se orneaza cu royal icing colorat
royal icing:
batem albusurile spuma pana devin tari ,adaugam treptat zaharul,amidonul si zeama de lamaie.Batem pana devine o spuma groasa si ferma.
Decoram dupa bunul plac cu o punga taiata la un capat.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii