1.Se mixeaza untul cu zaharul pudra.
2.Cand se spumeaza se adauga oul care e la temperatura camerei.
3.Se adauga zeama de lamaie sau esenta dupa preferinta.
4.La final se adauga faina si praful de coc si se framanta usor.
5.De obicei,eu nu pun aluatul la frigider.Asa ca se intinde o foaie pe blatul de lucru si se decupeaza diverse figurine.Tava se introduce la cuptor pentru 15 minute la foc potrivit.
Se pot decora cu royal icing sau cu pasta de zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii