1.Se mixeaza untul cu zaharul pudra.
2.Cand se spumeaza se adauga oul care e la temperatura camerei.
3.Se adauga zeama de lamaie sau esenta dupa preferinta.
4.La final se adauga faina si praful de coc si se framanta usor.
5.De obicei,eu nu pun aluatul la frigider.Asa ca se intinde o foaie pe blatul de lucru si se decupeaza diverse figurine.Tava se introduce la cuptor pentru 15 minute la foc potrivit.
Se pot decora cu royal icing sau cu pasta de zahar.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii