autor:

vera

» » Aluaturi si Foietaje

Biscuiti fragezi

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 decembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 decembrie 2009

Ingrediente
250 g faina, 3 lingurite mici de praf de copt, 60g zahar farin, 1 plic zahar vanilat, sare, galbenus de ou, 3 linguri lapte, 100g unt sau margarina

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

5 voturi

Mod de preparare


Amestecati faina cu praful de copt;

In mijloc faceti o gaura unde ve-ti pune:zaharul,vanilia, sare,lapte;

Adaugam untul din frigider rece si pregatim cu toate ingredientele o coca pe care o vom pune la frigider la odihnit;

Intindeti o foaie subtire,decupati biscuitii cu forma dorita,asezatii intr-o tava si introduceti la cuptorul preancalzit 200°C timp de 5-10 minute;

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti fragezi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Biscuiti fragezi umpluti cu crema de castane

Biscuiti fragezi umpluti cu crema de castane

Se mixeaza untul moale la temperatura camerei apoi se mixeaza cu zaharul pudra,galbenusul,ouale adaugate

3 voturi    0 comentarii
45 min
Prajituri
Biscuiti fragezi cu ciocolata

Biscuiti fragezi cu ciocolata

Pot doar sa va spun ca acesti biscuiti sunt absolut fantastic de fragezi si daca ii depozitati intr-o

2 voturi    2 comentarii
25 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 6 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 01 septembrie 2012

    Imi plac,sunt foarte fragezi !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    Sunt foarte buni .

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010

    Sunt ft simpli si buni ,usor de pregatit,

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 ianuarie 2010

      Bun,bun,bun...

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 31 decembrie 2009

      lumi am specificat unt sau margarina!eu folosesc intotdeauna unt!!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

      cred ca sunt gustoase fursecurile dar...stii ca margarina nu e buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

5 voturi

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 3 lingurite mici de praf de copt
  • 60g zahar farin
  • 1 plic zahar vanilat
  • sare, galbenus de ou
  • 3 linguri lapte
  • 100g unt sau margarina

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi plac,sunt foarte fragezi !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Cozonac cu nuci, migdale si stafide