1.Margarina topita si racita ,se mixeaza cu zaharul,ouale si ciocolata amaruie topita la bain marin,pana se omogenizeaza,apoi se adauga faina amestecata cu cacaoa si praful de copt.
Amestecul omogen se da la rece pentru cel putin 30 de minute
2.In tava neunsa se fac bilute mai mici ca nuca apoi se infige in fiecare biluta cate un sfert din miezul de nuca si se da la copt,cca15 minute,la foc potrivit.Se scot calzi din tava si se pot pudra cu zahar cu aroma de vanilie.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii