autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

biscuiti glasati

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
200 g faina, 140 g unt, 80 g zahar, 2 galbenusuri, 1 borcanel de serbet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta untul cu faina, zaharul si galbenusurile, pana se obtine un aluat omogen, potrivit de tare.Se intinde o foaie de 1/2 cm se aseaza intr-o tava tapitata cu faina si se inteapa cu o furculita din loc in loc.Se coace in cuptor, la foc potrivit cca 15 minute.Dupa ce s-a copt se scoate tava din cuptor si se intinde deasupra o glazura obtinuta din serbet.Pentru aceasta se pune borcanul de serbet intr-un vas cu apa calda pentru a se inmuia.Se da din nou tava la cuptor si se mai tine pana se intareste glazura, se taie calda, in forma de patrat sau romb.
Daca ti-a placut reteta noastra "biscuiti glasati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fursecuri Trufe

Fursecuri Trufe

Intr-un ibric se topeste untul si ciocolata, pe foc mic, amestecind mereu, pina se obtine o compozitie

9 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Cheese cake cu gem de prune si ciocolata

Cheese cake cu gem de prune si ciocolata

Pregatim pasta de biscuite in felul urmator:sfaramam biscuitii cu migdalele in robotul de bucatarie,dupa

2 voturi    4 comentarii
2h 40 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 140 g unt
  • 80 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 1 borcanel de serbet

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele Alivanca cu jumari - prajitura copilariei mele

Mod de preparare pentru branza de vaci dulce: Se strecoara laptele si se pune intr-o oala la prins, se lasa cam doua zile, dupa care

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate Kulaj -rulouri cu nuca si branza insiropate

Kulajul este un desert foarte gustos si aromat, el fiind de origine din Palestina, mai exact din orasul Nablus. Foile pentru kulaj sunt

6 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Chec cu stafide