autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

biscuiti glasati

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 mai 2008

Ingrediente
200 g faina, 140 g unt, 80 g zahar, 2 galbenusuri, 1 borcanel de serbet

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se framanta untul cu faina, zaharul si galbenusurile, pana se obtine un aluat omogen, potrivit de tare.Se intinde o foaie de 1/2 cm se aseaza intr-o tava tapitata cu faina si se inteapa cu o furculita din loc in loc.Se coace in cuptor, la foc potrivit cca 15 minute.Dupa ce s-a copt se scoate tava din cuptor si se intinde deasupra o glazura obtinuta din serbet.Pentru aceasta se pune borcanul de serbet intr-un vas cu apa calda pentru a se inmuia.Se da din nou tava la cuptor si se mai tine pana se intareste glazura, se taie calda, in forma de patrat sau romb.
Daca ti-a placut reteta noastra "biscuiti glasati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Prajitura cu migdale si dulceata de pere (de post)

Prajitura cu migdale si dulceata de pere (de post)

1. Preincalzim cuptorul la 190 grade Celsius. 2. Faina o amestecam cu migdalele zdrobite si cu praful

9 voturi    2 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Pandispan

Pandispan

Se iau 2 ligheane in care separam ouale albusul in unu, galbenusul in altul. Galebenusurile le amestecam

22 voturi    8 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 200 g faina
  • 140 g unt
  • 80 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 1 borcanel de serbet

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Biscuiti cu ness