Reteta postata pe: 18 martie 2005
Ingrediente
6 oua, 200 gr. margarina, faina cit e necesar, nuci sau alune macinate pentru glazura: 200 gr. unt, 200 gr. zahar, 40 gr. ciocolata
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Se fierb tare ouale, dupa care se scot galbenusurile si se amesteca, formind un aluat uniform, cu restul ingredientelor. Aluatul se pune la rece, dupa care se modeleaza mici gogosele si se tavalesc foarte bine in nucile macinate. Dupa ce s-au copt, gogoselele se glazureaza cu glazura preparata in prealabil: se pun ingredientele la o baie de apa pina se omogenizeaza tot.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti Moldova" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Merele curatate se dau prin razatoarea mare. Se amesteca ingredientele uscate faina, grisul, praful
2 voturi
0 comentarii
50 min
Intr-un bol se amesteca brinza cu margarina moale se adauga oul praful de copt si faina si se framinta
15 voturi
2 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
viorica (Bucatar sef):
As dori sa le prepar dar nu scrie ingrediente anume se pune in aluat si ce in glazura!!!!!