autor:

sapunaru laura

» » Dulciuri diverse

Biscuiti rustici din albus de ou

Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 05 aprilie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: sapunaru laura (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 05 aprilie 2011

Ingrediente
-50 gr faina, -50 gr zahar, -2 albusuri, -1/4 cana lapte, -un praf de sare, -coaja rasa de la o lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

9 voturi

Mod de preparare

Se amesteca ingredientele uscate, faina, zaharul si sarea. Se adauga laptele si coaja de lamaie. Se adauga albusurile, care au fost batute spuma. Se ia o tava si se pune in ea hartie de copt. Luam un cornet, punem in el compozitia si formam biscuiti in tava.se da la cuptor la foc iute cca 10-15 minute.

Pofta buna !

PS: eu nu am avut cornet si am pus cu lingura, cum m-am priceput.
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti rustici din albus de ou" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Clatite cu banana si caramel

Clatite cu banana si caramel

Intr-un castron punem ouale impreuna cu zaharul si sarea . Le batem bine . Adaugam coaja de la

1 vot    0 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Prajitura de post cu gem de caise

Prajitura de post cu gem de caise

Se face un amestec nu foarte tare, care se imparte in 4 foi si care se coc pe dosul tavii. Foile

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 20 iulie 2012

    Am facut,,am adaugat un albus in plus ,putin lapte si fulgi de ovaz.Te asigur ca sunt o bunatate !

  • sapunaru laura

    sapunaru laura (Chef de cuisine) , 07 aprilie 2011

    MIA DRAGA,ITI MULTUMESC ! SA-I FACI SUNT FOARTE BUNI.MERG DE MINUNE LA MICUL DEJUN CU LAPTE,SAU LA UN CEAI,O CAFEA SI-O...MICA BARFA CU PRIETENELE ! HAHAHA !!!

  • mia

    mia (Chef de cuisine) , 06 aprilie 2011

    Arata foarte bine.....sigur o sa fac si eu.....felicitari*****

Dificultate

Redusa

Timp

45 min

9 voturi

Ingrediente

  • -50 gr faina
  • -50 gr zahar
  • -2 albusuri
  • -1/4 cana lapte
  • -un praf de sare
  • -coaja rasa de la o lamaie

Raporteaza reteta

Retete
de sapunaru laura
Placinta cu spanac, branza feta si orez

Placinta cu spanac, branza feta si orez

Umplutura: Calim ceapa, adaugam spanacul, care a fost fiert,scurs si tocat,punem cca o cana apa si

17 voturi    4 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Spanac cu orez

Spanac cu orez

Se spala spanacul bine, bine, se fierbe, se strecoara, se taie cat de marunt. Se caleste ceapa in

4 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Biscuiti cu suc si coaja de portocale

Intr-un bol amestecam uleiul cu zaharul, adaugam si sucul de portocale, coniacul, coaja rasa de portocale,

13 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

constanta proca (Chef de cuisine)

Am facut,,am adaugat un albus in plus ,putin lapte si fulgi de ovaz.Te asigur ca sunt o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Placinte cu visine -din compot sau congelate Placinte cu visine -din compot sau congelate

Aluatul il pregatim de cu seara. Topim untul sau margarina in lapte sau lapte vegetarian la bain marie si lasam sa fie caldut. In oala

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Fondante de curmale cu cocos Fondante de curmale cu cocos

Curmalele le curatam de samburi si le punem intr-un bol cu apa fierbinte, le lasam 1 ora pana se inmoaie-le strecuram bine si le punem

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Guguluf cu glazura de ciocolata