Ingrediente
Pentru aluat, 200 gr unt, la temperatura camerei, 200 gr zahar pudra, 1 ou, 100 ml smantana, semintele rase de la 1 baton de vanilie, 550 gr faina, 100 gr arahide,usor prajite apoi macinate, ½ lingurita praf de copt, ¼ lingurita bicarbonat de sodiu, , Pentru umplutura, crema de ciocolata cu alune de padure
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
25 voturi
Mod de preparare
Intr-un vas amesteca faina cu arahidele macinate, praful de copt si bicarbonatul de sodiu.
Intr-un alt vas bate untul cu zaharul pudra.Incorporeaza apoi oul urmat de smantana si semintele de vanilie.Inglobeaza ingredientele uscate si amesteca pana la omogenizare.
Intinde aluatul obtinut pana ce ajunge la grosimea de 5 mm.Taie din acesta cercuri de dimensiunea dorita.Da cercurile la copt 10minute pana cand s-au rumenit usor.Lasa-le sa se raceasca apoi asambleaza biscuitii astfel : pune un biscuite 1-3 lingurite de crema de ciocolata apoi aseaza deasupra un alt biscuite si preseaza usor.
Bourosu Eugenia Bourosu , 11 septembrie 2014
Mi-au facut o pofta nebuna de ceva dulce.Am sa fac urgent aceste minunatii
Cimpean Ana-adriana , 11 aprilie 2014
La noi li se spun mini islere. Foarte bune...
Rodica Aghiorghiesei , 08 februarie 2014
Arata delicios....
Ileana Fieraru , 08 februarie 2014
deliciosiii
Marlena Mihailescu , 08 februarie 2014
EXCELENT
vera (Chef de cuisine) , 26 august 2010
Buni ,au un aspect deosebit!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 august 2010
Tare bine mai arata...